فرم ثبت نام کارآموزی حسابداری
فرم کارآموزی
سوالات متداول در خصوص ثبت نام دوره کارآموزی
کارآموزی حسابداری در موسسه رهنما به چه صورت انجام می پذیرد؟
توجه داشته باشید که دوره کارآموزی شما در یک شرکت حسابداری صورت می پذیرد و شما قرار است عملیات حسابداری شرکت های واقعی را انجام دهید.
تفاوت اصلی ما با آموزشگاه های حسابداری هم همین نکته مهم می باشد.
رشته تحصیلی من حسابداری نیست آیا میتوانم در این دوره شرکت کنم؟
بله البته.
اگر شما در هر رشته ای غیر از حسابداری در دانشگاه مشغول به تحصیل بودید هیچ جای نگرانی نیست.
همکاران ما در موسسه حسابداری رهنما جزواتی بهینه شده از کلیات مباحث مهم حسابداری به شما ارائه می دهند و شما با مطالعه این جزوات کاربردی کلیات قوانین و نکات مهم آن را آموزش خواهید دید.
سپس توانایی حضور در کلاس های حسابداری ویژه بازار کار را خواهید داشت.
تنها کافیست 7 روز وقت خود را صرف مطاله این جزوات کاربردی و بهینه شده کنید.
توانایی پرداخت هزینه ثبت نام دوره آموزشی را ندارم، راهکاری برای من دارید؟
بله البته.
اگر به هر دلیلی نمی توانید بصورت یکجا هزینه های مربوط به هرکدام از دوره های حسابداری را بپردازید موسسه حسابداری رهنما زیر مجموعه شرکت رهنما محاسب کاسپین برای شما این امکان را فراهم ساخته که تنها با پرداخت یک سوم هزینه دوره آموزشی بتوانید در کلاس شرکت کنید و مابقی مبلغ را در دو مرحله دیگر بپردازید.
پس از تکمیل فرم ثبت نام دوره کارآموزی چقدر زمان می برد تا با من از طرف موسسه تماس بگیرند؟
با توجه به دلایل ذیل نمی توان زمان دقیقی را برای این موضوع در نظر گرفت:
1_ ما در واقع یک شرکت حسابداری در رشت هستیم و 80 درصد تمرکز خود را صرف حسابداری، حسابرسی و امور مشاوره ای برای شرکت ها قرار داده ایم و تنها 20 درصد از فعالیت خود را به برگزاری دوره های آموزشی اختصاص داده ایم در نتیجه در طول سال تعداد کار آموزانی که قبول می کنیم بسیار کمتر از یک آموزشگاه معمولی می باشد.
2_ در هر کلاس آموزش حسابداری نهایتاً 3 نفر از طرف ما پذیرفته می شوند این کار صرفاً به این دلیل است که خروجی های قدرتمندی داشته باشیم و بتوانیم موفقیتشان را تضمین کنیم.
3_ تعداد متقاضیان دوره های آموزش حسابداری از سرتاسر استان صورت می پذیرد و همین موضوع سبب می شود در برخی موارد زمان بیشتری در انتظار شروع دوره ها باشید.
پس از اتمام دوره از کارآموز آزمونی هم گرفته می شود؟
بله.
بعد از اینکه شما دوره های آموزشی حسابداری را با موفقیت به اتمام رسانید از شما یک آزمون گرفته می شود تا اگر مشکلی وجود داشت مجدداً به شما توضیح داده شود.
آیا بعد از اینکه هر کدام از دوره های آموزشی را سپری نمودم برای من مدرکی هم صادر می گردد؟
بله قطعاً.
برای شما یک گواهی صادر می گردد که بیان کننده سپری نمودن دوره آموزش حسابداری شماست.
بعد از اتمام دوره موسسه حسابداری به کارآموزان فرصت شغلی هم خواهد داد؟
اگر مشغول این بخش از وب سایت موسسه حسابداری رهنما هستید حتماً می دانید که موسسه حسابداری رهنما یکی از بهترین شرکت های حسابداری در رشت و استان گیلان به شمار می آید.
درنتیجه مورد اعتماد بسیاری از شرکت ها و کسب و کارهاست.
همین موضوع سبب می شود که وقتی نیاز به نیروی حسابدار متخصص داشته باشند با ما تماس بگیرند.
در صورتی که شما شرایط استخدام در آن کسب و کار را داشته باشید موسسه حسابداری رهنما شما را بعنوان حسابدار اعزامی از طرف خودش به آن کسب و کارها و شرکت ها معرفی می کند.
چه چیزی موسسه حسابداری رهنما را نسبت به سایر آموزشگاه های حسابداری متمایز می سازد؟
یکی از ویژگی هایی که مجموعه ما را از آموزشگاه های حسابداری در رشت متمایز ساخته ارائه خدمات پشتیبانی پس از اتمام دوره کارآموزشی حسابداری می باشد.
یعنی اگر شما دوره کارآموزی حسابداری ما شرکت کردید و پس از اتمام دوره در محل کار خود با امور حسابداری به مشکل خوردید می توانید از طریق تماس تلفنی و نرم افزار انی دسک مشکل خود را برطرف کرده و نسبت به رفع آن اقدام کنید.