تمامی شرکتها نهایتاً ۲ ماه پس از ثبت کسب و کار خود تحت عنوان شرکت و قبل از اینکه هر گونه فعالیتی را انجام دهند، موظف هستند در سازمان امور مالیاتی کشور نسبت به تشکیل پرونده اقدام کنند.
علاوه بر تشکیل پرونده موظف هستند که کد اقتصادی مختص شرکت خود را دریافت نمایند.
هدف از ایجاد این کد تعیین نحوه عملکرد شرکت می باشد، اعم از اینکه نوع فعالیتش خدماتی باشد یا اینکه خرید و فروش نماید را مشخص می نماید و این کد در تمامی فاکتورها و قراردادها عنوان می گردد.
به این نکته مهم دقت داشته باشید که در این مرحله حوزه مالیاتی شرکت یا کسب و کار شما باید مشخص و ثبت گردد.
این مهم لازم به ذکر است که اگر کسب و کار یا شرکت شما فاقد پرونده مالیاتی باشد، از این امکان که در پایان سال مالی اظهارنامه مالیاتی خود را سر زمان مقرر، به سازمان مالیات و دارایی ارائه نماید محروم است؛ و این بدین معناست که شرکت شما مشمول جریمه مالیاتی می گردد.
اگرشما در شرکت خود کالا و خدماتی را میفروشید، نباید از این نکته مهم که در اداره کل مالیات بر ارزش افزوده تشکیل پرونده دهید غافل شوید.
شما باید از این سازمان گواهی ثبتنام در این نظام را دریافت نمایید.
باید متوجه این موضوع باشید که در غیر این صورت این امکان به شما داده نخواهد شد که مبلغ ۹٪ مربوط به مالیات بر ارزش افزوده را در فاکتورهای خود لحاظ کرده و از مشتریان خود دریافت نمایید اما در هرصورت باید مبلغ مالیات آن را پرداخت نمایید.
همیشه به یاد داشته باشید که نخستین مراحل بعد از به ثبت رساندن شرکت، ز اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
در نتیجه کار درست این است که تمام این اقدامات با احتیاط و کاملا منطبق بر قوانین و اصول جاری سپری شوند.
موسسه حسابداری رهنما ارائه دهنده خدمات مالیاتی در رشت و سایر شهرهای استان گیلان می باشد که امنیت منابع مالی شما را تضمین می کند.